Snälla, fånga tjuven!

Jag är så innerligt trött, mest hela tiden. Det är som att någon punkterat mitt väsen så att energin bara rinner ur mig, precis som vatten ur en plastpåse någon fyllt och sedan stuckit hål i botten på. Det här tillståndet fortgår från morgon till kväll. Mest påtagligt är det när jag befinner mig i hemmet. Det finns alltså en energitjuv här. Från det att jag slår upp ögonen på morgonen, genomgående under dagen och fram till kvällen när jag landat i soffan och känner mig både utmattad och mentalt överkörd av en buss så finns den där. Det räcker att jag öppnar ögonen och ser mig om.

Så vem är den där energitjuven då? Inte vem. Vad.

Konstant oreda. Överallt. Hela vårt hem består av konstant jävla oreda och istället för faktisk ordning och reda så en hel rad av provisoriska lösningar eller i vissa fall även rena ytor, som döljer just konstant jävla oreda. Jag orkar inte. Energin forsar ifrån mig bara jag tänker på det. Jag kan inte vila blicken någonstans överhuvudtaget där det inte är konstant jävla oreda. Det är inte ett bra utgångsläge för mig. Jag behöver få vila blicken på något behagligt emellanåt, något som ger utrymmet att slå volter i tanken, följa en tankebana till sitt slut och nå fram till det jag behöver nå fram till för att lösa uppgiften jag har framför mig.

Jag försöker alltså studera i ett konstant jävla kaos. Är det ens konstigt att mina studier till 95% konstant går åt helvete? Skulle inte tro det.

Så snälla, kan någon bara fånga den där energitjuven och ordna en ståplats i Nybroviken.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *