Ingen kan allt.

Efter en hel del övervägande har jag bestämt mig för att ett tag framöver använda det här utrymmet till att presentera mig och låta er få ta del av vad jag vill i framtiden. Det är nämligen DET som är det mest intressanta, inte hur många av “rätt” sorts erfarenheter kontra “fel” sorts erfarenheter jag samlat på mig fram tills där jag är idag! Jag ska nämligen inte dit. Jag ska FRAMÅT!

Till att börja med tänker jag sticka ut hakan och konstatera att många arbetsgivare idag har väldigt mycket gemensamt med de flesta som simmar omkring på allehanda dejtingsidor på nätet.

De är alla små fiskar med stora ambitioner och en hutlöst lång kravlista (ofta så lång att de orimligt kan orka förflytta sig själva i någon som helst riktning på ett oproblematiskt sätt) som ingen normal människa kan leva upp till. Skulle nog någon mot förmodan ändå lyckats pricka in ALLA punkter på kravlistan är det faktiskt mest troligt att DU inte prickar in alla punkter på denna någons egen lista, varken som arbetsgivare eller potentiell partner i en mer kärleksfull relation.

Det absolut största problemet med de där listorna är ändå att de upptar så mycket tid och fokus, tyvärr alldeles för ofta på det som varit och är minst relevant, för att du ens ska lyfta blicken och se visionen, se vad som motiverar personen du möter att sträva framåt. Allt som oftast så hindrar den faktiskt från att SE vad som verkligen finns framför dig överhuvudtaget. Då listan ter sig lika viktig som en 1-årings snuttefilt, kommer du garanterat att missa det som verkligen är viktigt, ambitionen, visionen, motivationen och riktningen framåt.

Så precis på samma sätt som jag till sist valde en livspartner som har den förmågan, att SE, och var både beredd och villig att slå följe med mig i många, långa år framöver vill jag nu möta den företagaren, arbetsgivaren, affärspartnern(?), som är just så. Beredd att SE, lyssna och slå följe med mig. Jag har tänkt att vi ska ha riktigt roligt tillsammans. Givetvis ska det va lönsamt, lukrativt och i perioder kommer det så klart också va slitsamt. Men vi ska definitivt ha roligt, i många, långa år framöver. 

Om du inte alls kände igen dig i det sista stycket jag skrev, vill jag härmed tacka för besöket och hoppas du hittar sidor på nätet som är mer intressanta för dig.

Kände du däremot igen dig? Kanske t o m en aning träffad av texten, är det möjligen så att det är Dig jag söker. Titta i så fall gärna vidare på nästa sida och hör av dig sen. Jag vill så klart gärna veta vem du är och hoppas att du vill berätta det för mig.

This entry was posted in Newyn. Bookmark the permalink.