Intet nytt från skyttegraven…

Jag har inte tystnat för att jag inte har något att skriva om längre. Jag har bara ingenting att säga.

Lite så känns det just nu. Annat tar energi. Den mörka årstiden ger så oerhört lite energi. Jag har förmodligen för dålig belysning hemma som inte väger upp det. Kaoset växer omkring mig. Behovet av ett jobb är nu så desperat att det förmodligen är därför det inte händer.

Kroppen börjar äntligen närma sig den form jag en gång hade och trivdes så mycket bättre i än den jag fått de senaste 4-5 åren. Så allt är inte svart, grått, nederlag och elände. Dock är det frustrerande att allt inte redan nu är det rakt motsatta.

Förändringarna går helt enkelt inte snabbt nog för mitt tålamod. Så förmodligen är det just det jag behöver förändra mest. Mitt tålamod.

 

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.