inte konstigt att jag är så jävla trasig som jag är

Att ständigt omyndigförklaras av sin egen familj och inse att det är precis det som händer sätter verkligen nytt ljus på ens sits och förklarar en hel del av varför ens liv ser ut som det gör.

Varför jag ständigt slår på mig själv mentalt med ord om att jag aldrig duger. Det är precis bara det jag fått lära mig hemifrån.

Varför jag ständigt känner att ingenting av det jag gör är bra nog. Det är precis bara det jag fått lära mig hemifrån.

Varför jag aldrig riktigt tror att jag förtjänar att må bra och ha det liv jag önskar. Eller aldrig tror att jag faktiskt är kapabel att klara av något alls på egen hand. Det är precis bara det jag fått lära mig hemifrån.

Så när jag får nys om att föräldrar och småsyskon som överhuvudtaget inte har behövt annat än be om saker för att få vad de vill, aldrig egentligen behövt kämpa för något medan jag fanimej har kämpat för varenda millimeter av min frihet och mitt liv, min rätt att bestämma vad JAG gör av mitt liv, sitter och planerar MITT jävla liv över mitt huvud är det bara att inse att de fortfarande inte verkar fatta. Eller iaf fortfarande tror att de har rätt att bestämma över mig.

Jag är för helvete inte 15 längre! Jag har fanimej inte varit 15 på tjugo jävla år nu! Det finns INGENTING på den här planeten som heter “flytta hem och börja om”. Mitt hem är defintivit inte där jag vuxit upp. Mitt hem är där JAG VALT att bo! Där JAG VÄLJER att bo och leva mitt liv. Inte där mina syskon eller mina föräldrar tror sig kunna bestämma att jag ska eller ens borde leva. Förmodligen är det snart dags att sälja mitt hem och flytta. Men definitivt inte sälja det för att flytta någonstans där de har fortsatt makt över mig eller i närheten av vad de påstår är mitt hem. I så fall är det för att flytta någonstans där de absolut inte har någon makt över mig. Där avståndet är så stort att möjligheterna att spontant hälsa på är små och där jag dessutom inte på något plan är beroende av dem, vare sig praktiskt, ekonomiskt eller något annat.

Om de efter det fortfarande inte förstår att JAG är någon de inte längre har rätt att kontrollera. Då kanske det är hög tid att jag ser mig om efter en ny familj.

 

This entry was posted in Newyn. Bookmark the permalink.