Liv, bostad och katt inbytes mot… ?

Inget känns bra idag. Ytterst oklart varför, men kanske för att det här inte var vad jag såg framför mig att livet skulle se ut som i slutet av september då, i februari, när jag stod där med händerna i diskbaljan och tänkte på framtiden med ett stort leende.

Jag är rätt trött på allt som aldrig blir gjort just idag. Trött på allt som aldrig blir riktigt bra. Trött på att inget av alla försök att faktiskt se till att det blir bra ens fungerar. Det blir inte bra hur jag än gör och inte gör. Så varför ens försöka?

Och kan jag tänka mig att veckopendla för jobb mer än 15 mil ifrån där jag bor om statens dagisenhet (vilket det känns som) hjälper till där. Eh, nej jag kan inte veckopendla för att jag har katt? Det känns inte som det är ett accepterat svar överhuvudtaget, skrämmande nog. Kan det vara så att jag behöver ett nytt liv bara, i en annan bostad, i en annan stad, i ett annat land. I en annan kropp helt enkelt.

This entry was posted in Anfäktelser. Bookmark the permalink.