Not a shop-a-holic!

Mina sista dagar regnar bort. Siena har förvandlats till Dublin, åtminstone om man tittar på vädret. Det ser inte ut att bli ett dugg bättre någon av de dagar jag har kvar här i stan, vilket förvisso inte är mer än en, eller möjligen två, beroende på vem som räknar och hur.

Det kommer kännas lika overkligt att resa hem som det gjorde att resa hit, helt klart men misstänker ändå att återanpassningen till vardagen blir relativt snabb. Har fortfarande inte tagit mig an att handla små minnen till mig och souvenirer till andra (något jag inte blir riktigt klok på när jag tänker efter). Vet inte ens om jag verkligen orkar, då jag inte helt och hållet ser värdet i det för andra. Varför vill man överhuvudtaget ha någon onödig liten pryl från en plats man aldrig besökt och antagligen aldrig kommer att besöka?

Vi får helt enkelt se om/vad det blir något shoppat överhuvudtaget. Det är trots allt en sport jag inte har svart bälte i…

Leave a Comment

Filed under Köpångest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *