lite mera vardag

Imorgon börjar den läskiga vardagen igen. Den som de flesta säkert suckar över efter att ha haft lite lugnare nu under alla helger som varit. För mig har inte helgerna varit påtagliga på samma sätt. Jag hade ingen vardag tidigare som märkbart gick att “bryta av” ifrån med vilsamma storhelger. Så har mitt liv sett ut lite för länge. Så länge att jag inte ens brytt mig om att uppmärksamma helgdagar mer än att konstatera att alla andra upplever, längtar och är förväntansfulla inför dem.

Så nu får det vara slut med det. Dags att bli lite mer vuxen som någon i min närhet skulle ha sagt. Kan vara så att det är ett bra sätt att se på det. Men innan dess ska jag ägna en stund åt att längta och vara förväntansfull – inför den stundande vardagen.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.