i rätt riktning

Alldeles snart är det dags för en ny månad. Det märks att jag inte haft samma utrymme senaste veckorna att samla mina tankar, men samtidigt är det nödvändigtvis inte något negativt. Dagar fulla av aktiviteter är trots allt något jag trivs med, även om det många gånger sitter långt inne att komma till skott. För trots allt är det ändå så enkelt. De dagarna när saker händer, när jag kan bocka av utförda saker på en lista (om så bara en mental version) är de dagar jag känner mig en aning mer nöjd med livet och tillvaron framåt kvällen.

Givetvis finns det mycket mer som behöver göras, mycket mer som behöver förändras och förbättras och som är tänkt ska ske under det här året. Även om inte fullt så mycket som jag till en början önskat skulle ha hunnits med under januari har skett så kan jag ändå konstatera mig vara en god bit på väg.

Månaden känns allt annat än bortslösad, något som i sig är en bra känsla. Februari får helt enkelt se till att bli en förbaskat bra fortsättning på januari och mitt i allt annat som börjar falla in i rutiner och fungerande tidsenheter är nästa önskvärda steg en inkomst, eller egentligen två. Å ena sidan önskar jag att allt trassel med CSN kommer att kunna redas ut inom kort. Å andra sidan önskar jag faktiskt finna ett extrajobb som för stunden håller en rimlig nivå för att inte gå ut över studierna men som ändå har en kontinuitet som sträcker sig tills vidare.

Trots allt är arbete och inkomst något som önskas och eftersträvas, både nu och senare, och studierna snarare är ett mer kortsiktigt projekt för att om möjligt öppna upp fler sektioner av arbetsmarknaden. Så nog är det snöpet när idealiska lösningar slinker mellan fingrarna på en. Får helt enkelt hoppas på fler av den sorten inom kort.

I övrigt efterlyses mer fysisk aktivitet. Klätterutrustningen har hittat ur garderoben och skriker om att få användas. Kroppen blir mer och mer inställd på att jag borde förbättra utgångsläget så snart som möjligt och jag är klart benägen att hålla med, så nog vore februari en bra månad för en initial satsning.

Så, fortsätta att se framåt och ta sig an spåret som nu börjar synas.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , . Bookmark the permalink.