hörs du inte, finns du inte

Det är när man inser hur sant det är som världen än en gång börjar skifta i svart. När insikten om att det enda som behövs för att göra en sanning av det är att själv hålla tyst, att själv inte vara den som låter, skriver och gör väsen av sig. Inte för att det har tagit en hel vecka att inse det, men fortsätter det så här så är det en garanterad sanning om ytterligare fyra dagar.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to hörs du inte, finns du inte

 1. Nejdå Newyn jag kommer inte glömma dig. Är bara dålig på att kommentera för det finns så mycket nytt att konsumera hela tiden så det är svårt att hinna med att lämna avtryck innan det plingar i telefonen, im-klienten eller händer något annat.

 2. Hans G says:

  Jag gjorde ett sådant experiment (som delvis hängde ihop med att det var annat som inte var så kul just då) i höstas och höll tyst på twitter några dagar. Du har rätt såtillvida att det nog kan vara svårt att upptäcka att någon tystnar, men däremot tror jag inte alls på att människan är bortglömd.

 3. newyn says:

  Det händer att jag undrar hur lång tid det skulle ta att bli bortglömd. Det som händer just nu är att jag upptäcker hur svårt jag hittar något “att göra” vid datorn när jag inte hänger på twitter och dyker in i allt som jag hittar och känner att jag kan kommentera, något jag gjorde utan att ens tänka fram till nu.

  De första dagarna efter nyår var det helt enkelt så att jag var helt tillfreds med tillvaron där jag befann mig, där och då med underbara, levande människor. Väl hemma igen och helt ensam kommer de andra tankarna och reflektionerna kring det egna beteendet krypande.

  Försöker just nu utröna om jag får mer eller mindre gjort av det jag borde göra genom att inte twittra. För stunden lutar det lustigt nog åt det senare.

 4. Christina says:

  Jag har bestämt mig för att inte klä mig i någons förväntan eller mitt eget tvång. Jag är här och där när jag känner att jag vill … kommenterar sällan på bloggar och hänger på twitter när jag har lust. Saknade dig i flödet. Men jag vet ju vart du finns. Inte på twitter, inte här utan irl ;)

 5. newyn says:

  Mmm och för varje dag som går upptäcker jag hur oerhört ensamt IRL är, åtminstone som plats att vara på.

Comments are closed.