det är spännande att se framåt

Det finns så mycket jag vill göra, så mycket jag vill ändra på och gärna samtidigt, nyss och på en gång för att nå det där stadiet av vardag som jag trots allt intalar mig ska ha en lugnande effekt på mig. Just nu är det lite för mycket stress i den här kroppen. Det finns fysiska symptom som klart bekräftar det. Inget stort, inget direkt allvarligt, inget ödeläggande men tillräckligt för att jag ska hållas medveten om stressnivån.

Med det inser jag samtidigt att jag kan komma farligt nära att “misslyckas” bli sittande, hamna i ett passivt tillstånd och inte få ordning på något alls om jag inte drar i bromsarna och bestämmer mig för att lyckas en liten liten bit i taget. Så nu gäller det att omgruppera, samla sig och fokusera på veckan som kommer. Bilden är ganska klar. Veckans delmål och de förhoppningar som ryms under de näst kommande sju dagarna är inte alls orimlig. Ett av dem har jag i dagsläget ingen möjlighet att själv påverka men har istället desto större förhoppningar på. Förhoppningar som i sin tur driver mig att jobba hårdare med de bitar jag kan påverka så att jag skapar utrymmet för förändringen jag ser fram emot.

Kort sagt. Jag är nipprig!

Men på ett positivt och skönt sätt för ovanlighetens skull. Något jag också hoppas ska kunna få bli en vana.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.