Julkänslan

Jag kan inte påstå att jag hittat den i år. Jag kan å andra sidan inte heller påstå att jag letat speciellt hårt. Valde att inte åka hem till familjen det här året. Valde att inte stressa runt halva stan i veckor i förväg för att hitta julklappar till kreti, pleti och alla däremellan. Valde att inte..

Men bestämde nyss att kanske är den här ändå. Den där förbenade julkänslan. För att spendera dagen med den man älskar måste väl ändå vara det som ger störst behållning en dag som denna? Om inte, så bestämde jag just att det är det oavsett vad resten av världen har att säga om saken.

God Jul!

This entry was posted in Familjeliv and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Julkänslan

  1. Richard says:

    God Jul på dig med, och ha en underbar dag :-)

  2. Pingback: Tweets that mention Julkänslan » något närmare Newyn -- Topsy.com

Comments are closed.