Ett och annat tankenystan

En del dagar går lite för fort, andra verkar inte ta slut på en evighet. Idag var snarare än av den tidigare sorten än den senare. Bara att inse att förberedelserna varit bristfälliga, resultatet kommer bli därefter och däremellan finns bara jämna plågor – eller åtminstone någon form av plågor.

Fortfarande en del tankar som sätter sig på tvären och ställer till det i den mest privata sfären men inget jag känner att jag kan dryfta så här, eller ens ta upp där det skulle behövas utan att det kommer bli fel direkt. Kanske bättre att bara ge upp?

Kvällen kunde gärna spenderas i sällskap, men så ser inte ut att bli fallet så i slutändan kommer det handla om vilken säng jag intalar mig är skönast att sova i åt precis vilket håll som helst. Måtten är desamma, bara madrassen som är olika hård.

This entry was posted in Anfäktelser and tagged , , , , . Bookmark the permalink.