min underbara familj

När dagar börjar fel och det mesta går åt helvete redan i samband med att man vaknat finns det få saker som sätter guldkant på tillvaron.

Något som verkligen satte en glimrande guldkant idag var tårta, kaffe, kakor, kramar och ett snorigt barn med glittrande ögon bland presentpapper och leksaker. En lite påminnelse om det som är viktigt även om jag inte (framför allt inte av min egen partner) var inkluderad i just den här gemenskapen mer än möjligen genom fysisk närvaro för att det hörde till god ton.

Familjetid annars är det bästa som finns. Om det sedan är  med den familj jag vuxit upp, den jag blivit invald i som syster och moster till hennes ljuvliga döttrar eller den jag valt själv är det rakt igenom ljuvligt. Underbara människor allihop. Så enkelt är det!

This entry was posted in Familjeliv and tagged , , , , . Bookmark the permalink.