Det måste göra ont att vara dålig i sängen.

Det måste kännas smärtsamt. Att ratas redan efter första vändan i sänghalmen. Att behöva inse att det räckte med en gång för att han skulle ha fått nog. Det måste svida en del att behöva inse att man inte är tillräckligt bra på sin sak för att ens kunna locka till en fortsättning.

Jag förmodar att det känns så.

Personligen har jag ingen erfarenhet av det.

Jag har aldrig varit med om att det bara blivit en gång utan att det har tjatats om mer. Att jag själv sen valt att inte ge en del mer än en enda yttepytteliten chans till att visa sina (bristande) förmågor är en annan sak. Det känns bra att självkänslan håller, i synnerhet när det gäller det egna sexlivet.

Så.. Någon mer som vill leka “Jag har aldrig… ” ?

This entry was posted in Omvärlden and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Det måste göra ont att vara dålig i sängen.

  1. Zum says:

    Om han förnekar och sedan erkänner sex. Vad kommer härnäst?

Comments are closed.