gränslöst smicker

Den pågår för fullt just nu.

Den är partisk, ogenerad och framför allt inte baserad på någon som helst rättvisemärkt nominering (så vitt jag förstått det i alla fall).

Samtidigt är det lite roligt. Vi (eller i a f jag) som inte riktigt var inne nog för att få vara med på rallyt om det Stora Bloggpriset får vara med på det här rallyt om Lilla Bloggpriset istället. Kan det möjligen vara så att det är Sveriges minsta bloggpris? Roligt är det hur som helst, och lite gulligt också.

Jag känner mig smickrad – i alla kategorier.

4 Comments

Filed under Internet

4 Responses to gränslöst smicker

  1. Du har rätt i att nomineringarna är fruktansvärt godtyckliga :-D. Jag tycker alla är värda att bli nominerade någon gång och varför inte sprida “lilla bloggpriset” till din egen blogg och bloggrulle? Gillar din blogg… hoppas jag inte påverkar dina läsare att rösta för mycket på dig i och med det uttalandet.. ;-)

  2. newyn

    Jag förutsätter givetvis att mina läsare är kloka, förnuftiga människor som har vett att själva tänka och tycka till om både det ena och det andra. Så givetvis kommer de inte påverkas alls av ditt uttalande utan rösta
    (på mig) så som de själva anser känns bäst. ;-)

  3. ..och nu leder du :-D

  4. newyn

    Ser snarare ut som om jag blivit omsprungen av någon annan med större läsarkrets! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *