en oduglig tanke

Det kan kanske verka som om jag fäste alla demoner från förr, allt negativt vid en nyårsraket och skickade iväg den där kring tolvslaget för att aldrig igen behöva se något mer av det än det färgsprakande ljusspektaklet som raketen bistod med.

Jag önskar att det vore så enkelt. Så länge jag spenderar dagar inom mina fyra väggar med datorn och TVn som enda sällskap är det svårt att veta om jag verkligen duger, sådär som jag hoppas att jag gör och mer så i år än förra året.

This entry was posted in Anfäktelser and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to en oduglig tanke

 1. Du duger precis som du är!
  Förresten, länken funkar inte.

 2. newyn says:

  Tack! Försöka lägga in länkar rätt på en netbook och bara ha touchpad att pilla med är minst sagt Odugligt! Men nu är det lagat!

 3. Morgan says:

  Din perception av verkligheten är allt – så se till att tolka den så att du hamnar där du vill. För jag tror det är så det funkar till stor del. Håll fast vid din metafor. Och, för att (åter)använda en klyscha; låt det nya året bli DITT år!

  Många kramar

 4. Studiomannen says:

  Precis som du är duger du.

Comments are closed.