personlig #fail, oreklam och storebror

Även idag misslyckas jag med att göra det jag borde. Orsakerna ligger på ett plan jag i dagsläget inte känner att jag kan skriva om även om det nog vore enda sättet att ta sig framåt. Istället har jag slösat tid på att hitta ett wp-tema jag trivs med här men utan att egentligen lyckas. De som känns mest rätt är ändå tillräckligt mycket fel för att jag ska undvika att avända. Alternativet att pussla ihop ett eget finns inte riktigt heller, så duktig är jag inte.

Oavsett allt det verkar livet gå vidare ändå. Många noterar att vi från idag bor i ett övervakat land, andra sätter upp strategier för att jaga olydiga brevbärare med blåslampa. Min egen reklam verkar ha sinat så här lagom till julstressen tar vid och jag ser nu mest fram emot att de som har hand om reklamfritt breddar sina idéer och slutligen börjar jaga irriterande telefonförsäljare med ärtbössa också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *