feltolkat?

Att ha flaggat om sitt intresse av en redan i september, och några gånger efter det, men trots det fortfarande inte gjort en ansats att vare sig träffas, eller vara det minsta drivande i att försöka skapa en vettig kontakt med en sedan dess kan bara tolkas som att det egentligen inte fanns något intresse. Eller hur?

För mig ser det i dagsläget ut som en direkt kopiering av beteendet jag redan sett från psykopaten jag frigjorde mig ifrån under våren. Jag orkar inte med fler.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to feltolkat?

 1. Martin says:

  Guud vad jag känner igen detta?? Skrev om samma ämne i detta inlägget http://karleksforklaringar.blogspot.com/2009/12/jag-hatar-nonchalans-och-darfor-ar-jag.html
  Man slutar liksom bry sig, engagera sig eller att skapa sig stora förhoppningar.

 2. Studiomannen says:

  “Att ha flaggat om sitt intresse av en redan i september, och några gånger efter det, men trots det fortfarande inte gjort en ansats att vare sig träffas, eller vara det minsta drivande i att försöka skapa en vettig kontakt med en sedan dess kan bara tolkas som att det egentligen inte fanns något intresse. Eller hur?”

  Svar: Ja. Obetingat.

  För ca 1 år sedan träffade jag en tjej. I typ en vecka. Sedan blev det talande tystnad. Någon vecka senare ringer hon och tar en lång omväg till hennes egentliga ärende. Dump. Vilket jag naturligtvis redan listat ut. Jag är nämligen inte byggd av trä.

  Skillnaden på din och min historia är uppenbar. Men jag vågar påstå att de belyser en grej: att ens intelligens faktiskt blir förolämpad. Du är inte byggd av trä du heller.

Comments are closed.