feltolkat?

Att ha flaggat om sitt intresse av en redan i september, och några gånger efter det, men trots det fortfarande inte gjort en ansats att vare sig träffas, eller vara det minsta drivande i att försöka skapa en vettig kontakt med en sedan dess kan bara tolkas som att det egentligen inte fanns något intresse. Eller hur?

För mig ser det i dagsläget ut som en direkt kopiering av beteendet jag redan sett från psykopaten jag frigjorde mig ifrån under våren. Jag orkar inte med fler.

2 thoughts on “feltolkat?

  1. “Att ha flaggat om sitt intresse av en redan i september, och några gånger efter det, men trots det fortfarande inte gjort en ansats att vare sig träffas, eller vara det minsta drivande i att försöka skapa en vettig kontakt med en sedan dess kan bara tolkas som att det egentligen inte fanns något intresse. Eller hur?”

    Svar: Ja. Obetingat.

    För ca 1 år sedan träffade jag en tjej. I typ en vecka. Sedan blev det talande tystnad. Någon vecka senare ringer hon och tar en lång omväg till hennes egentliga ärende. Dump. Vilket jag naturligtvis redan listat ut. Jag är nämligen inte byggd av trä.

    Skillnaden på din och min historia är uppenbar. Men jag vågar påstå att de belyser en grej: att ens intelligens faktiskt blir förolämpad. Du är inte byggd av trä du heller.

Comments are closed.