jag har slutat vänta

Det var helt enkelt dags för lite förändring. Inte så att jag är någon annan än tidigare men nu anser jag mig på många sätt ha väntat färdigt. Min första tanke när jag valde att kalla bloggen som jag gjorde var att skriva om allt det där som händer/borde hända under tiden jag väntar på att mina drömmar springer ikapp mig. För visst vet även jag att livet inte är något man väntar på – det händer hela tiden.

Dock märktes det mer och mer tydligt vilken effekt orden hade. Något som var en ständig och ond påminnelse om vad jag inte har. I dagsläget finns det dessutom inte ens en antydan om att det skulle kunna bli något av livet jag drömmer om så istället för att plåga mig själv mer än nödvändigt är det läge att tänka om. Samma igen, men lite annorlunda.

Kanske är det så att det faktiskt också betyder att jag ger upp, slutar hoppas. Men det i sig ger å andra sidan utmaningen att hitta något nytt att sträva efter, ett mål som GÅR att nå. Så där står jag nu.

Det som i en mycket enklare form är lite lätt irriterande är att jag upptäckt att samtliga i texterna jag skriver som hänvisar tillbaka till tidigare inlägg i dagsläget skickar dig tillbaka till blogger. I sinom tid ska jag orka ändra på det, men ha gärna lite tålamod en stund.

This entry was posted in Anfäktelser and tagged , , , , . Bookmark the permalink.