en ytterst liten “AHA”-upplevelse

040Det känns som om jag fått en hel spargris i huvudet idag. Hade den här poletten ramlat ner tidigare i höst hade jag antagligen haft ett bättre utgångsläge än det jag har nu. Jag hade antagligen varit mer rutinmässigt knuten i tillvaron (något jag skulle må bra av att vara i lite större utsträckning) och jag hade antagligen inte haft så många omtentor att se fram emot som jag har i nuläget.

Inte så att det här på något vis innebär räkmacka att glida fram på resten av året och de närmst kommande, det finns tyvärr lite för mycket att ta igen. Men det känns ändå skönt att den trillat ner nu, poletten alltså.

This entry was posted in Utbildningen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to en ytterst liten “AHA”-upplevelse

  1. Tomas says:

    Oj, oj omtentor inget bra. Du får social media mindre. Men jag vet. Det är svårt. Annars så är det väldigt snygga gula överstrykningar.

  2. newyn says:

    Mm jag behöver helt enkelt använda mig av en studieteknik som försiggår på annan plats än här hemma.

Comments are closed.