Idag är en grå dag.

Idag är en grå dag. Himlen är blå, ljuset ger sig till känna. De vita molntussarna ter sig som vänliga, lekfulla, bomullstussar som inte vill något annat än att smekande. ömsint vandra förbi.

Idag är en grå dag. Jag hade en del saker jag skulle behövt göra, några jag ville göra och andra som hade varit nyttigt om jag hunnit med. Det kommer inte att hända. Inget av det. Det finns inget som driver mig, inte ens jag själv.

Idag är en grå dag. Så vad kan möjligen vara bättre än att luta örat mot ljudvågorna och låta sig förföras av David Gray. Åtminstone är inte minnena från första gången jag hörde honom lika grå som dagen idag. Även om det var i en grå stad, i ett grått land där vädret sällan är annat än grått.

Idag är en grå dag.This entry was posted in Anfäktelser and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Idag är en grå dag.

  1. Sjumilakliv says:

    Aldrig hört David Gray förut – men han var ju bra. Ska helt klart kolla upp. Bautakram från mig.

  2. newyn says:

    Åh! David Gray, Albumet White ladder", lyssnades det på en del i telecombutiken jag jobbade i 1999. Den som låg i Temple Bar Area där borta i Dublin. =)

Comments are closed.