inte alltid rätt och riktigt

Jag är medveten om att mina tankar, åsikter och yttringar inte alltid når hela varvet runt. Jag vet om att de ibland är lätta att slå sönder och visa på felaktigheter i, samtidigt som de egentligen alltid är hållbara utifrån att vara MINA tankar. Alltså inte så ofta en objektiv verklighet.

Men det är lite det som är poängen. Att tänka FEL är också på många sätt att TÄNKA och jag gör hellre det. Jag tänker hellre fel än att inte tänka alls. För om jag aldrig någonsin tänker själv, kommer jag heller aldrig riskera att tänka rätt.

Tänk på det!This entry was posted in Åsikter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to inte alltid rätt och riktigt

  1. Geir LS says:

    Rätt tänkt! :D

  2. Richard Levitte says:

    Håller fullständigt med!

Comments are closed.