En sån där fika i IRL-format vore trevligt..

Nyduschad och någorlunda torr tar jag fram och drar på mig klänningen som är finare än jag. Den påminner mig om hur mycket jag saknar att umgås med människor. Helst vill jag bara gå ut någonstans och möta upp alla och envar, sitta ner och prata bort en stund, lyssna på vad de har att säga.


Jag inser att det är torsdag och bänknötarklubben på Halfway Inn kommer samlas i vanlig ordning. Jag skulle kunna gå dit och känna av gemenskapen, men då det var så uppenbart när jag ramlade förbi där förra veckan att min närvaro inte var önskvärd (den noterades i ungefär 23 sekunder) känns det inte som så mycket gemenskap att söka sig till. De noterade inte ens när jag gick därifrån. Hangaround är ungefär lika osmickrande att vara som groupie eller glamourbimbo.


Så istället tar jag av mig klänningen igen, hänger tillbaka den i garderoben och ställer om hjärnan för ännu en kväll i soffan. Där finns åtminstone fem kuddar att samtala med.


3 Comments

Filed under Sinnelag

3 Responses to En sån där fika i IRL-format vore trevligt..

  1. Mia

    Men usch, vilket sorgligt inlägg, känner igen mig. Skickar över en stor kram. I morgon kväll är det jag som sitter i soffan, ikväll hade jag "turen" att jobba.

  2. Fröken Svår - i all enkelhet..

    Tack. Räddningen dök å andra sidan upp igår när jag minst anade det.Vännerna från södra delen av landet stod plötsligt utanför porten och då jag blev ombedd att lotsa de rätt i röran blev jag också kvar i röran resten av kvällen. Riktigt skönt att bara vara ibland allt folk.

  3. Morgan

    Bra att du mår bättre nu, min vän. Jag träffar inte heller människor, men det beror mycket på att jag har 2 60-timmars arbetsveckor framför mig. Det är inte helt jättekul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *