Krävande

Ibland undrar jag om jag kanske inte har lite väl höga krav på min omgivning och då främst på män. Är det så att många av oss kanske kräver lite mer av dem än vi egentligen inser att de klarar av, om vi nu tänker på det en extra gång. Jag har nog aldrig egentligen tyckt mig ha speciellt höga krav på andra. Min ex-sambo fick gärna röka så gott som överallt det där behagade honom, jag krävde aldrig att han skulle sluta. Inte heller krävde jag att han skulle diska varje dag, massera mina fötter eller något annat tråkigt. Visst, ibland bad jag om hans involverande i tråkiga aktiviteter men det är inte riktigt samma sak.

Det finns dock ett och annat som jag tycker man ska kunna kräva av SAMTLIGA män. Mödrar brukar visst försöka lära dem det redan när de är små. Så det här är ett brev, mer av en bedjan (eller se det gärna som ett krav) till alla världens män;

Kära du, man i vilken ålder som helst, oavsett civilstatus, årsinkomst, hudfärg eller annat du kan använda som ursäkt. Vänligen håll dina privata delar i byxorna, och även verbalt för dig själv, när du umgås med människor du inte känner eller som inte uttryckligen bett att få se dem i närbild.

Jag är helt övertygad om att även din mamma sa åt dig redan när du var 1,5 år gammal och först hittade din lilla pillesnopp att du inte skulle dra i den ibland folk! Det var alltså inte Ok när du var liten och jag lovar, det har inte blivit mer Ok för att du blivit vuxen och därmed får rösta, köra bil, dricka alkohol och bestämma själv vad du ska ha på dig för kläder. Personligen vet jag tillräckligt om vad du har i byxorna för att vara mer nyfiken på RESTEN av dig ett bra tag framöver. Men när du börjar dina introducerande konversationer med att tala om måtten på din snopp, eller åtminstone hur välutrustad du är, börjar jag tvivla rejält på om du överhuvudtaget har något som ÄR av intresse för någon utöver dig själv.

För att ta det här ytterligare ett steg kan jag även konstatera att jag inte behöver få information om varje gång du får ett kåtslag och inte kan tänka med något annat än kuken. (Vi vet redan att de flesta män aldrig tänker med något annat än kuken så kom igen! Överraska mig!! Visa att du använt den ANDRA hjärnan!) Jag behöver inte heller, och vill verkligen inte, få veta hur många gånger du behöver dra i snoppen innan du går och lägger dig för att sova gott.

Om du berättar det i hopp om att jag ska bli upphetsad och eventuellt vilja se det så fungerar det dåligt. Eller inte ens dåligt, det fungerar inte alls. Däremot så blir jag mer och mer övertygad om att det inte finns så mycket mer än en snopp. Hade det funnits mer så hade säkert resten av världen redan fått en chans att ta del av det intressanta som är fastvuxet vid den där snoppen, tror inte du också det?

Tänk att för en enda gång i sitt liv hitta en RIKTIG man, med snopp – istället för en kuk med eventuell utväxt. Vilken dröm det skulle va! Men det är nog som jag sa redan från början. Jag har för höga krav helt enkelt.

This entry was posted in Allmänt, Sinnelag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Krävande

 1. klondyke02@gmail.com says:

  fel,fel!!! Hela halva du skrev!!!
  Säg till killen hur du vill ha de!
  så kanske du inte behöver bli så bitter.
  Och killen kanske inte behöver gå till
  killar istället för som du tror andra tjejer!!

 2. Fröken Svår says:

  Nog för att det är lite fascinerande att du läser det jag skriver ungefär som Satan läser bibeln, men mer än så är det inte.

Comments are closed.